Tiurleiken 2024

Alle speidergrupper tilknyttet Norges speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne i 5. til 10. trinn (troppsalder) i Vestfold inviteres med dette til Tiurleiken 2024! Vinnerne i hvert forbund får representere sin krets på Norgesmesterskapet i speiding senere på våren.

Gjøk, Tønsberg speidergruppe stakk av med seieren i Tiurlekien 2021. Foto: Charlotte Garder
Gjøk, Tønsberg speidergruppe stakk av med seieren i Tiurleiken 2021. Foto: Charlotte Garder

Dato: 26. -28. april 2024.
Sted: Fjellvang, Løkeveien 389, Stokke

Pris: Kr 250,- pr patrulje. Faktura sendes ut av Ole Harald på kretskontoret.

Frist for påmelding: fredag 5. april 2024.

Påmelding via vedlagt link: https://forms.gle/bErf1LRjvjwa7voW8Innrykk og registrering finner sted fredag kveld mellom klokka 18.00-20.00

Arrangementet avsluttes og speiderne kan hentes klokka 15.00 på søndag.Overnatting foregår i telt. Det vil ikke bli tatt hensyn til bygging av patruljeområdet i poengberegningen, derfor trenger dere ikke legge spesiell vekt på dette i forberedelsene. Men det vil bli gjennomført inspeksjon av alle patruljetelt.

Gruppene sørger selv for mat til egne patruljer. Det er ikke anledning til å lage mat på bål. Men vi kommer til å fyre griller til felles bruk.

Alle grupper må stille med minimum 1 ansvarlig leder per patrulje, som skal være til arrangørens disposisjon gjennom hele arrangementet. Det er mange oppgaver som må gjøres for å få i havn et slikt arrangement, og alle grupper må bidra i dugnaden. Har dere flere ledere eller rovere som kan tenke seg å gjøre en innsats, – ikke nøl med å gi beskjed. Vi har bruk for alle!

Spørsmål vedrørende årets konkurranse rettes til:

Kai Johannessen på 91598134/ kai.johannessen@sfjbb.net eller Kai Ingebrigtsen på 95283520/ kai@sfjbb.net

Speiderhilsen for hovedkomiteen,

Kai Johannessen

Print Friendly, PDF & Email
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Verified by MonsterInsights