Blåtur 2017

Blåtur:

Klokka 09.30 møtte vi opp på jernbanestasjonen. Alle spekulerte på hva og hvor vi skulle. Kanskje skulle vi ta toget til Drammen, men denne teorien ble avblåst når det kom to 9-setere kjørende for å plukke oss opp. Vi satt oss inn i bilene uvitende om hvor vi skulle.

Etter en stund ble vi sluppet på stasjonen i Sandefjord og fikk rebuser som førte oss til både Hvalfangstmonumentet og Folehavna fort. Den siste rebusen førte oss til Fritzøe brygge i Larvik, og vi var nesten alle sikre at vi skulle på Farris bad. Vi spiste lunsj på Peppes, men endte opp med å kjøre videre.

Plutselig stod bilene utenfor Porsgrunns porselensfabrikk der vi fikk en opplysende guidet tur i fabrikken og museet der. Vi fikk til og med prøve å lage vårt eget design på en kopp!

Deretter ble vi kjørt til Skien aktivitetspark der vi trodde vi skulle bade, siden vi hadde jo tross alt fått beskjed om at vi måtte ha med badetøy. Men vi ble delt opp i blandede grupper og og gitt nøkkel til der vi skulle sove: inne til og med. Rommene hadde køyesenger og en seng på gulvet, så det var plass til 5 stk på hvert rom . På utsiden var det treningsapparater som vi brukte til å leke på, før vi ble kjørt til en italiensk restaurant der vi kunne bestille selv hva vi skulle spise. For en luksus! Alle spiste god mat, og vi prata og koste oss!

Da vi kom tilbake til hotellet hadde vi kahoot turnering, der alle deltok. Selv om noen av kategoriene var vanskeligere for noen; som bil og flagg, var det gøy å stappe 17 mennesker på et 5 manns rom.

Resten av kvelden spiste vi snop, spilte kort og prata til litt over midnatt. Neste dag var det opp klokka 8 for å spise digg hotellfrokost med vafler, egg og alt du måtte ønske deg. Klokka 9 skulle alle være klare ved bilene, og vi ble kjørt videre til et ukjent sted.

Endelig skulle vi bade, og dette på Langesund bad. Dette var den siste aktiviteten på programmet, og her badet vi, spiste pizza til lunsj og sklidde i skliene og satt i badstua. Klokka 14 gikk turen hjem, og alle var slitne etter den opplevelsesrike turen! Det gøyeste med hele turen var egentlig det å bli kjent bedre med alle de andre roverne fra andre grupper. Fint at det var gratis, slik at alle som skulle ønske kunne delta!

Hanna Davidsen 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Verified by MonsterInsights