Tiurleiken

Her vil du finne all informasjon om årets Tiurleik.

Her finner du resultatene: Resultatservice

NB! SISTE!

Viktig informasjon fra Tiurleikkomiteen:
1) Det blir likevel mulig for patruljene/ledere/rovere å lage varm mat/drikke. Patruljene må i såfall ha med eget kokeapparat med brensel. Kokeapparat skal kun brukes på anvist plass. 
 
NB: Bål er fremdeles IKKE lov. 
 
Grupper som likevel ønsker å ha med varmt vann på termos og lage mat slik først beskrevet kan gjøre det. (mat & matlaging skal fremdeles ikke vurderes). 
 
2) Det er ikke lov å hogge raier på overnattingsplassen. Gapahuk må derfor lages ved bruk av tau og presenning (som informert om i tidligere utsendte info.skriv).

Tiurleiken 2022 – infoskriv nr 1

Velkommen til Tiurleiken 2022, 21. -22. mai 2022 i Tønsbergområdet.

I år, som i fjor, blir det patruljehaik fra oppmøtested til overnattingssted.

Patruljen er den minste enheten man er en del av i speideren. En god patrulje samarbeider om mange ulike oppgaver og er en gruppe som alle føler seg trygg og inkludert i.

Til Tiurleiken består en patrulje består av 3 – 8 speidere i alderen fra og med 5.klasse og til og med 10.klasse.

På «patruljehaiken» blir det lagt vekt på gode opplevelser for hele patruljen med god tid, god mat og trivsel i patruljen. Patruljen skal sove sammen i et forhåndsbestemt område sammen med noen flere patruljer. Patruljene får beskjed om startsted for haiken. Det kan også være lurt at patruljene øver på kartreferanser før Tiurleiken.

Vårt mål er at speiderne skal bli tryggere på:

  • velge hvilken rute de skal gå
  • klare seg selv frem til leirplassen
  • lage maten selv
  • etablere sin egen soveplass
  • samarbeid i patruljen

Forhåndsoppgave

Det blir en forhåndsoppgave og informasjon om denne kommer i info.skriv som sendes ut i mars. Forhåndsoppgaven er med i bedømmingen og skal brukes på haiken.

Antall deltakende patruljer fra hver gruppe

Alle grupper må innen 7.mars ha sendt ca antall patruljer de regner med å delta med. Antall sendes til isulutvedt(a)hotmail.com. Komiteen trenger et ca antall fra hver gruppe for å kunne planlegge best mulig.

Speiderhilsen fra Tiurleikkomiteen 2022

Lest ned: Infoskriv nr. 1 Tiurleiken 2022

Tiurleiken 2022 – Infoskriv nr. 2

Velkommen til Tiurleiken 2022, 21. – 22. mai i Tønsbergområdet.

Tiurleikkomiteen er godt i gang med planlegging av årets Tiurleik, og som tidligere år så er Tiurleiken også uttak til NM i speiding (10.-12.juni 2022). 

Forhåndsoppgave

Her kommer informasjon om forhåndsoppgaven til Tiurleiken. Det er kun en forhåndsoppgave og det er Trillebår 😊 Hver patrulje skal ha med seg en trillebår til Tiurleiken, men det er helt opp til hver patrulje om man ønsker å lage en trillebår så mye som mulig på egenhånd, eller om man tar med seg en ferdiglaget trillebår. Eller noe midt i mellom. Men jo mer hjemmelaget, jo mer poeng. Trillebåren må kunne rulle og brukes til å frakte godt/person i. Bare ta kontakt dersom det er spørsmål. 

Patruljehaik

Patruljene skal på haik (startsted – overnattingssted – avslutningssted) og må bære med seg alt utstyret de skal bruke. Kan være lurt å tipse litt om pakking av sekk. Rutene blir på ca. 5 km. Det vil tilgang på toalett og vann på overnattingstedene. Patruljefører og assistent skal ha med seg telefon. Dette for oppgaveløsning og sikkerhet. Trillebåren skal være med på haiken. 

Overnattingsplassen

På overnattingstedene vil det være voksne ledere som også skal være dommere på oppgaver som skal løses. Så her trenger vi ledere/voksne fra hver deltagende gruppe for litt innsats og overnatting😊. Det må være en leder/voksen pr. deltagende patrulje.

Avslutning søndag 22.mai

Tiurleikkomiteen planlegger felles avslutning på søndag for alle patruljer.Speiderhilsen fra Tiurleikkomiteen 2022

Last ned: Infoskriv nr. 2 Tiurleiken 2022

Print Friendly, PDF & Email
Contact Form Powered By : XYZScripts.com