Kretsleir 2023

Leirinfo #2 Kragenäs 2023

Forhåndspåmelding:
Fristen for forhåndspåmelding blir 1. april, og til denne trenger vi å vite følgende:
1. Antatt antall speidere, rovere og ledere
2. Hvem som vil være ansvarlig leder under leiren, med kontaktinformasjon til vedkommende
3. Troppens gruppebidrag (hva dette er, og hvor mange patruljer dere kan betjene samtidig)

Prisen på leiren vil bli 1750 kroner. Som tidligere vil et eventuelt overskudd tilbakeføres til gruppene.

Forhåndspåmelding sendes til kontor@vestfoldspeiderne.no.  

Program
Vi vil på denne leiren gjennomføre økter med gruppebidrag. Gruppebidrag er en økt hvor patruljer fra andre tropper kommer på besøk til dere, for å ha en økt hos dere. Gruppebidraget kan være hva som helst, men vi må vite hva det er på forhånd, slik at vi kan fordele patruljene før leiren starter.

Det er både merket natursti, hinderløype og klatrevegg på området.

Mat
Det vil også på denne leiren bli lagt opp til at hver tropp reiser i butikken og handler selv. Det er ca. 15 min med bil til butikken (ICA) som ligger i Tanumshede. Det vil også være kjølemuligheter på leirområdet. Mer info om dette kommer senere.

Hygiene
Det er faste toaletter på Kragenäs, og noen dusjer. Dusjene vil i utgangspunktet være forbeholdt ledere og de med spesielle behov.

Bading/kano
Det er gode muligheter for bading og kanopadling på området. Det er en grunn lagune som er ypperlig til å lære seg å padle i. Alle anbefales å ta med seg badesko, da det er mye Stillehavsøsters på bunnen.

Om det er noen spørsmål, kan disse sendes til Anders på ao-marc@online.no.

Speiderhilsen
Anders Øilo Marcussen, leirsjef
Last ned: Leirinfo 2 Kragenäs 2023

Invitasjon til kretsleir på Kragenäs 2023

1.-8. juli 2023 inviterer Vestfold krets av Norges speiderforbund til kretsleir på Kragenäs i Sverige. Kragenäs ligger to mil sør for Strømstad, og er et leirsted eiet og drevet av Gøteborgsscouterna.

På Kragenäs er det tilrettelagt for aktiviteter på land og til vanns, og det kan by på spennende aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Leirens målgruppe er speidere i troppsalder, dvs. de som går i 5.-10. klasse fram til skolens slutt i juni. Speidere fra andre grupper, kretser, forbund og land er selvfølgelig velkomne.

Leirens pris er foreløpig satt til 1750 kroner per deltager, men vi tar høyde for prisjusteringer. Reise til leirstedet bør kunne bli ganske rimelig, da passasjerer som reiser uten bil, tar Color Line fra Sandefjord til Strømstad gratis, og det er mulig å leie buss for turen opp og ned fra Strømstad.

Vi kommer med mer informasjon så fort vi kan, og regner med å sende ut en informasjon senest i begynnelsen av januar, med informasjon om forhåndspåmelding mm. Påmeldingen av speidere blir til våren.

Les mer om leirstedet her: https://kragenas.scout.se

Om det skulle være noen spørsmål eller oppfordringer, ta kontakt med Anders Øilo Marcussen på ao-marc@online.no.

Speiderhilsen leirkomiteen
v/Anders Øilo Marcussen

Print Friendly, PDF & Email
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Verified by MonsterInsights