Kretsleir 2023

Invitasjon til kretsleir på Kragenäs 2023

1.-8. juli 2023 inviterer Vestfold krets av Norges speiderforbund til kretsleir på Kragenäs i Sverige. Kragenäs ligger to mil sør for Strømstad, og er et leirsted eiet og drevet av Gøteborgsscouterna.

På Kragenäs er det tilrettelagt for aktiviteter på land og til vanns, og det kan by på spennende aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Leirens målgruppe er speidere i troppsalder, dvs. de som går i 5.-10. klasse fram til skolens slutt i juni. Speidere fra andre grupper, kretser, forbund og land er selvfølgelig velkomne.

Leirens pris er foreløpig satt til 1750 kroner per deltager, men vi tar høyde for prisjusteringer. Reise til leirstedet bør kunne bli ganske rimelig, da passasjerer som reiser uten bil, tar Color Line fra Sandefjord til Strømstad gratis, og det er mulig å leie buss for turen opp og ned fra Strømstad.

Vi kommer med mer informasjon så fort vi kan, og regner med å sende ut en informasjon senest i begynnelsen av januar, med informasjon om forhåndspåmelding mm. Påmeldingen av speidere blir til våren.

Les mer om leirstedet her: https://kragenas.scout.se

Om det skulle være noen spørsmål eller oppfordringer, ta kontakt med Anders Øilo Marcussen på ao-marc@online.no.

Speiderhilsen leirkomiteen
v/Anders Øilo Marcussen

Print Friendly, PDF & Email
Contact Form Powered By : XYZScripts.com