Tiurleiken 2021 – Påmelding!

 Tiurleiken 2021 – Info skriv nr. 2 

Velkommen til en annerledes «Tiurleik» 2021,
29. -30. mai 2021. 

Vi håper dere er godt i gang med de 2 forhåndsoppgavene som er delt ut. Vi har også forståelse for at dere kanskje ikke kommer i gang før nå pga. de restriksjonene som vi har hatt/har. Vi håper at dere kan bruke de som opplegg for noen møter i troppene. Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt. 

Vi er i god gang med å planlegge Tiurleiken og som tidligere år så er dette også uttak til NM i Speiding. NM i Speiding vil i år foregå lokalt søndag 13. Juni med felles oppgave hvor den skal kåres en nasjonal vinner. 

Tiurleikhaiken vil være i Tønsbergområdet. 

Patruljene vil ha forskjellige steder hvor haiken starter, det vil bli 7-10 patruljer pr. start sted. 

De må løse oppgaver for å finne ruten sin og hver rute havner på et overnattingsted hvor disse patruljene skal sove over. Overnatting skal være enten i hengekøye eller i Gapahuk med tarp/presenning. På disse overnattingstedene vil det være voksne ledere som også skal være dommere på oppgaver som skal løses. Så her trenger vi ledere fra hver deltagende gruppe for litt innsats og overnatting . Vi ønsker 1 voksen pr. deltagende patrulje. 

Vi er pr. i dag usikre på om vi kan ha en felles samling/avslutning på Søndag-slik det ser ut pr. nå så blir det ikke det. 

Patruljen skal altså på haik og må bære med seg alt utstyret de skal bruke, her er det jo lurt å tipse litt om pakking av sekk. Rutene blir på ca. 5km. Det vil tilgang på toalett og vann på overnattingstedene. 

Patruljefører og Assistent skal ha med seg telefon. dette for oppgaveløsning og sikkerhet. 

Påmelding skjer på 

https://nettskjema.no/a/tiurleiken2021

Påmeldingsfrist er 10. Mai 

Deltageravgift pr. patrulje er kr. 400,- 

Mer informasjon vil bli sendt til de påmeldte etter påmeldingsfristen. 

Speiderhilsen 
Tiurleikkomiteen 2021 

Last ned:

Print Friendly, PDF & Email
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Verified by MonsterInsights