Stor heder til Espen

Årets utgave av “Åregaffærn”, som er Vestfold krets av NSFs høyeste utmerkelse gikk i år vel fortjent til Espen Kristian Garder i Tønsberg speidergruppe.

Espen har vært aktiv i gruppe og krets i en årrekke og de fleste har stiftet bekjentskap med ham gjennom kretsens Peff-kurs. Espen har et alltid sprudlende og smittende humør som gjenspeiler seg i den flotte jobben han har gjort og fremdeles gjør for kretsen. Vi er glade for å ha ledere som Espen blant oss 🙂

Åregaffærn:

”Åregaffærn deles kun ut på kretstingets årsmøte og deles ut til en leder som har virket aktivt innenfor flere ledd på gruppe- og kretsplan og som fremdeles er aktiv. Det er også en fordel at vedkommende også har vært aktivt innenfor arbeid i forbundet og har vært med på å spre et positivt inntrykk av Vestfold krets av NSF. Kretsstyret nominerer og beslutter hvem som skal få Åregaffærn. Maks utdelinger per år er tre (dog kan det deles ut opp til fem første året). Utmerkelsen kan ikke gis til sittende kretsstyremedlemmer. Åregaffærn er Vesfold krets av NSFs høyeste utmerkelse og består av diplom og merke (2 stk) til å bære på speiderskjorta.”

Tidligere er Åregaffærn delt ut til: Kristin Øilo (Husøy Sjø), Henning Marcussen (Husøy Sjø), Katrine Myhre Nordby (Eik), Per-Ole Larsen (1.Nøtterøy) og Kai Ingebrigtsen (Fevang).

Print Friendly, PDF & Email
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Verified by MonsterInsights