Kretsens heder til Elisabeth og Ola

Åregaffærn 2024 ble tildelt (f.v.) Elisabeth Paulsen (Hortenspeiding) og Ola Strand (Husøy Sjø) av kretsleder Kurt Vidar Gundersen.
Åregaffærn 2024 ble tildelt (f.v.) Elisabeth Paulsen (Hortenspeiding) og Ola Strand (Husøy Sjø) av kretsleder Kurt Vidar Gundersen.

På kretstingets årsmøte ble kretsens høyeste heder delt ut til Elisabeth Paulsen (Hortenspeiding) og Ola Strand (Husøy Sjø).

Åregaffærn” heter Vestfold krets av NSF sin høyeste utmerkelse. Den ble for første gang i historien delt ut på kretstingets årsmøte 2. mars 2016. I kriteriene står det:

Åregaffærn er Vestfold krets av NSF sin høyeste utmerkelse

Åregaffærn deles kun ut på kretstingets årsmøte og deles ut til en leder som har virket aktivt innenfor flere ledd på gruppe- og kretsplan og som fremdeles er aktiv. Det er også en fordel at vedkommende har vært aktivt innenfor arbeid i forbundet og har vært med på å spre et positivt inntrykk av Vestfold krets av NSF. Kretsstyret nominerer og beslutter hvem som skal få Åregaffærn. Maks utdelinger per år er tre (dog kan det deles ut opp til fem første året). Utmerkelsen kan ikke gis til sittende kretsstyremedlemmer. Åregaffærn er Vesfold krets av NSFs høyeste utmerkelse og består av diplom og merke (2 stk) til å bære på speiderskjorta.”

Her er kretsleder Kurt Vidar Gundersens begrunnelser:

Jeg er så heldig at jeg skal få dele ut en Åregaffel i dag.

Jeg har vært så heldig at jeg har vært i kretsstyret sammen med deg i flere år. Ja, du har også vært kretsleder, og aktivt med i å arrangere forskjellige arrangement i kretsens regi. Stadig aktiv på mange av kretsens forskjellige arrangement.

Men i mange år har du først og fremst vært GRUPPAS mann. Bl.a troppsleder gjennom mange år.

Vi har gleden av å gi Åregaffærn til Ola Strand.

Ola Strand (Husøy Sjø) får kretsens høyeste utmerkelse "Åregaffærn" for 2024 av kretsleder Kurt Vidar Gundersen
Ola Strand (Husøy Sjø) får kretsens høyeste utmerkelse “Åregaffærn” for 2024 av kretsleder Kurt Vidar Gundersen

Ikke nok med å dele ut en åregaffel, vi deler ut en til.

Nok en gang er det snakk om en leder som ALLTID har vært speider.

Ja, jeg har også vært sammen med deg i kretsstyret, men det er ikke her du har gjort din største innsats for speiderarbeidet i kretsen, – det er i gruppa!

Du har vært aktiv med i mange av kretsens arrangement opp gjennom tiden. Ikke minst når det gjelder småspeiderne. Det er ikke få småspeidersamlinger hvor du har hatt en svært viktig rolle. Du har også vært med på diverse prosjekt på forbundsplan.

Speiderleder i over 40 år, gruppeleder, nesten like lenge. Hadde det ikke vært for din innsats i Horten 2 og senere Hortenspeiding er det vel usikkert om denne gruppa fortsatt hadde vært i drift.

Vi har gleden av å gi Åregaffærn til Elisabeth Skjæveland Paulsen.

Elisabeth Paulsen (Hortenspeiding) får kretsens høyeste utmerkelse "Åregaffærn" for 2024 av kretsleder Kurt Vidar Gundersen
Elisabeth Paulsen (Hortenspeiding) får kretsens høyeste utmerkelse “Åregaffærn” for 2024 av kretsleder Kurt Vidar Gundersen

En åregaffel kan virke liten og ubetydelig, men er helt nødvendig for at man skal kunne manøvrere og skape fremdrift i en robåt. På samme måte er du uunnværlig i kretsens arbeid og ditt bidrag for speiding i Vestfold gjennom mange år er uvurderlig. TAKK for en fantastisk innsats, og TAKK for at du fortsatt holder på!”

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Verified by MonsterInsights