Åregaffærn delt ut for første gang

«Åregaffærn» heter Vestfold krets av NSF sin høyeste utmerkelse. Den ble for første gang i historien delt ut på kretstingets årsmøte 2. mars 2016. I kriteriene står det:

”Åregaffærn deles kun ut på kretstingets årsmøte og deles ut til en leder som har virket aktivt innenfor flere ledd på gruppe- og kretsplan og som fremdeles er aktiv. Det er også en fordel at vedkommende også har vært aktivt innenfor arbeid i forbundet og har vært med på å spre et positivt inntrykk av Vestfold krets av NSF. Kretsstyret nominerer og beslutter hvem som skal få Åregaffærn. Maks utdelinger per år er tre (dog kan det deles ut opp til fem første året). Utmerkelsen kan ikke gis til sittende kretsstyremedlemmer. Åregaffærn er Vesfold krets av NSFs høyeste utmerkelse og består av diplom og merke (2 stk) til å bære på speiderskjorta.”

Kretsens største heder til (fra venstre): Henning Marcussen - Husøy Sjø, Kathrine Myhre Nordby - Eik, Per-Ole Larsen - 1.Nøtterøy, Kristin Øilo - Husøy Sjø og Kai Ingebrigtsen, Fevang.
Kretsens største heder til (fra venstre): Henning Marcussen – Husøy Sjø, Kathrine Myhre Nordby – Eik, Per-Ole Larsen – 1.Nøtterøy, Kristin Øilo – Husøy Sjø og Kai Ingebrigtsen, Fevang.

«Åregaffærn» 2016 ble delt ut til fem personer som har gjort svært mye både innen egen gruppe og innen kretsen, og som fremdeles holder et høyt aktivitetsnivå – både på gruppe- og kretsplan. Dette er Henning Marcussen og Kristin Øilo fra Husøy Sjø, Per-Ole Larsen fra 1. Nøtterøy, Kathrine Myhre Nordby fra Eik og Kai Ingebrigtsen fra Fevang. Vi gratulerer!

På diplomen de mottok står det:

«En åregaffel kan virke liten og ubetydelig, men er helt nødvendig for at man skal kunne manøvrere og skape fremdrift i en robåt. På samme måte er du uunnværlig i kretsens arbeid og ditt bidrag for speiding i Vestfold gjennom mange år er uvurderlig. TAKK for en fantastisk innsats, og TAKK for at du fortsatt holder på!»

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com