Ledertrenerkurset helg 1

Vil du bidra til å utdanne speiderledere i Norges speiderforbund? Ledertrenerkurset gir deg muligheten til dette. Etter fullført kurs vil du kjenne deg enda tryggere på egne evner til å veilede og undervise andre.

Ledertrenerkurset går over to kurshelger i løpet av ca. et halvt år, og i tillegg er det en praksisperiode mellom disse.

Kursopplegget veksler mellom teori og praksis. I løpet av kurset vil du som deltaker få prøve deg på veiledning av ulikt slag, og med økende progresjon. Kurset gjennomføres over to langhelger med en mellomliggende praksisperiode. I praksisperioden skal du være en del av kursstaben for et kurs i egen krets eller region, og slik få prøve ny kunnskap og ferdigheter i praksis.

På kurset blir du bedre kjent med prinsippene for speiderledelse. Du utvikler både kunnskapene, ferdighetene og holdningene dine til ledelse, og du får en enda bedre forståelse for helheten i Norges speiderforbunds lederopplæring. Gjennom diskusjoner får du og de andre deltakerne økt bevissthet om hvorfor vi gjør som vi gjør i speideren!

Når du har gjennomført det er du godkjent ledertrener i Norges speiderforbund og kan være kursleder for kursene i grunntreningen i egen krets eller korps (vær oppmerksom på at kretsen din formelt må oppnevne deg som ledertrener før du kan starte som ledertrener).

For å kunne delta på Ledertrenerkurset må du være godkjent leder og ha fullført grunntreningen. Det er en fordel, men absolutt ikke noe krav, at du har gjennomført Trekløver-Gilwell.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Verified by MonsterInsights