Turlederkurs Kano

Når:
10. mai 2018-13. mai 2018 heldags
2018-05-10T00:00:00+02:00
2018-05-14T00:00:00+02:00
Hvor:
Lutsivassdraget, Sandnes
Lær å padle trygt og effektivt med speidere på tur! NSFs Nettverk for friluftsliv arrangerer turlederkurs i kano. Dette kurset er stappfullt av tips, triks, øvelser, leker, filosofi, kaldt vann, padletak, turplanlegging og bålkaffe.

Med bedre padleteknikk, leker og artige aktiviteter vil speiderne dine få større utbytte av kanoturen. Lær hvordan du liver opp turen med artige aktiviteter og lek i kano.

Ledelse, samarbeid og sikkerhet kommer til å gå igjen i alle deler av kurset. Alt dette og våt natur i bøttevis vil du oppleve på Turlederkurset i kano. Vi jobber selvfølgelig etter speidermetoden.

En del av grunntreningen
Turlederkurset i kano er et av de sentrale friluftskursene som inngår som emnekurs i grunntreningen til Norges speiderforbund. Kurset er tilpasset kanopadling i speideren og handler like mye om å ha det moro som om sikkerhet, så på denne måten er kurset ganske unikt.

Speiderne var de første til å begynne å bruke kano i Norge, og med dette kurset vil vi sørge for at denne kompetansen opprettholdes også framover.

Obs – fare for avhengighet!
Har du gjennomført dette kurset, er det stor fare for at du vil ønske å lære enda mer om denne fantastiske turformen. Du vil få mulighet til det på elvepadlingskurset Fossekallen som arrangeres av forbundet ca hvert annet år.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com